Creus que els sistemes econòmics s'aniran transformant cap a models més basats en l'intercanvi sense diners?

dissabte, 26 de gener del 2013

L’ Associació pel desenvolupament dels Bancs del Temps presenta les iniciatives del 2013

La millora de la informació sobre les entitats penjada a la xarxa és l'objectiu principal

La trobada serveix per parlar de millores en el repartiment de tasques, novetats informatives i llençar la notícia de la celebració d'un acte d'inauguració properament.
Les mesures s'han exposat durant la primera reunió de coordinació de l'any, celebrada el dissabte 26 de gener a la seu del BdT Sagrada Família. Imatge elaborada per l'equip de Questiodetemps


Els membres de l'ADBdT han explicat les activitats que ja han començat a dur a terme, com ara la creació d’un apartat informatiu "wiki" dins del web que inclogui un glossari amb vocabulari propi. També treballen conjuntament amb els tres socis madrilenys per fer dos mapes que recopilin els més de 320 bancs espanyols i indiquin les entitats de referència de cada província o comunitat. 

La jornada estava enfocada a millorar la tasca de difusió dels Bancs del Temps, aclarir dubtes als gestors i usuaris, i facilitar serveis gratuïts de qualitat a totes les entitats locals que ho desitgin. Ha estat conduïda pel president de l’Associació, Sergi Alonso, i moderada per Mentxu, la tresorera, que ha explicat les despeses dels primers tres mesos de funcionament, repartides entre el pagament de dos dominis online , una bústia i un tampó per correus. Els diners provenen exclusivament de les quotes dels socis, de 20€ anuals.
 
L'Associació pel desenvolupament dels Bancs del Temps es va fundar l'estiu passat, i actualment compta amb 14 socis i 6 col·laboradors agrupats en equips de treball. Es tracta d'un grup de persones que ja pertanyien a un banc del temps i van decidir unir esforços per millorar la difusió d'aquestes entitats i el seu funcionament intern, dins de l'àmbit espanyol.

Mar Fayos

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada